Dobrodošli na naš sajt! Upoznajte nas.

Ne uskrati dobro onome kome je potrebno, kada je u tvojoj moći da ga daš.“  Poslovice 3:27

Ja sam Jasna Pilić, ekonomista po struci, majka tri odrasla sina. Moj radni vek započela sam u Osiguravajućem društu, zatim u porodičnoj firmi, a neko vreme sam bila i samostalni preduzetnik. Gradila sam svoju karijeru i život na visokim društvenim vrednostima, misleči da će mi veliki trud i zalaganje obezbediti dobar i lagodan život. Sada sam u penziji, a to se nije desilo.

Ukazala nam se prilika koja nam je istog trena izazvala ogromnu radost i veselje u srcu. Prigrlili smo je sa željom da ponovo proživimo naš život kroz ovu poslovnu mogučnost.

Želimo da učinimo neke dobre stvari za mnogo ljudi, bez ikakvih očekivanja. Verujemo da je dobar i ispunjen život moguć, samo treba preduzeti akciju kad se pojavi povoljna prilika.

Zovem se Lazar Andrić, imam 62. godine, po zanimanju sam dipl.maš.ing. otac jedne ćerke. U ovim godinama sam odlučio da se bavim mrežnim marketigom jer smatram da je to posao 21. veka . Odluku sam doneo u oktobru 2016. godine posle jednog seminara, jer sam već duže vreme ramišljao o tome kako ću dočekati penziju i kako ću živeti sa tako malom penzijom ( verujem od 250-300 €) .

Ceo svoj radni vek sam mahom proveo na rukovodećim radnim mestima .U početku u društvenim firmama, a od 1997. god u nekoliko privatnih firmi. S obzirom kakv je uticaj okoline i u kavoj situaciji se nalazi naša privreda i sama država izgleda da neću dočekati neke bolje dane da u starosti mogu da se posvetim bezbrižnom penzionerskom životu.

„Uspeh nema veze sa sredinom i situacijom u kojoj smo se rodili ili u kojoj živimo, uspeh ima veze sa našim izborom da li tu želimo da ostanemo.“ M. Gray

 Nalazite se na mestu gde poverenje, zadovoljstvo, dobar poslovni rezultat i druženje idu zajedno.