O nama

Dobrodošli na naš sajt!

„Ne uskrati dobro onome kome je potrebno, kada je u tvojoj moći da ga daš.“
Poslovice 3:27

 

Upoznajte nas

 

Ja sam Jasna Pilić,

ekonomista po struci, majka tri odrasla sina. Moj radni vek započela sam u Osiguravajućem društu, zatim u porodičnoj firmi, a neko vreme sam bila i samostalni preduzetnik. Gradila sam svoju karijeru i život na visokim društvenim vrednostima, misleći da će mi veliki trud i zalaganje obezbediti dobar i lagodan život. Sada sam u penziji, a to se nije desilo.
Ukazala nam se prilika koja nam je istog trena izazvala ogromnu radost i veselje u srcu. Prigrlili smo je sa željom da ponovo proživimo naš život kroz ovu poslovnu mogučnost.
Želimo da učinimo neke dobre stvari za mnogo ljudi, bez ikakvih očekivanja. Verujemo da je dobar i ispunjen život moguć, samo treba preduzeti akciju kad se pojavi povoljna prilika.

Zovem se Lazar Andrić,

imam 62. godine, po zanimanju sam dipl.maš.ing. otac jedne ćerke. U ovim godinama sam odlučio da se bavim mrežnim marketigom jer smatram da je to posao 21. veka . Odluku sam doneo u oktobru 2016. godine posle jednog seminara, jer sam već duže vreme ramišljao o tome kako ću dočekati penziju i kako ću živeti sa tako malom penzijom ( verujem od 250-300 €) .

Ceo svoj radni vek sam mahom proveo na rukovodećim radnim mestima .U početku u društvenim firmama, a od 1997. god. u nekoliko privatnih firmi. S obzirom kakav je uticaj okoline i u kakvoj situaciji se nalazi naša privreda i sama država izgleda da neću dočekati neke bolje dane da u starosti mogu da se posvetim bezbrižnom penzionerskom životu.

Nalazite se na mestu gde poverenje, zadovoljstvo, dobar poslovni rezultat i druženje idu zajedno.

                   Smatramo da je važno potruditi se da svet iza nas ostane bolje mesto za život.

 

Zdravlje
Vitalnost
Lepota
Ekološki proizvodi

Jasna

063 509 230

     

Lazar

063 504 770

 

     

Share This