Iskustva ljudi koji konzumiraju SOUL

 

Imam dve  ćerkice,  stare  5  i 7  godina.  Još kao bebama  od 7 i 9 meseci konstatovano  je da imaju laringhitis. Noćno gušenje, trčanje na hitnu pomoć, inhalacije i injekcije su bile redovne pojave kod nas. Ko ima dete koji se guši, tačno zna o čemu govorim. Od prvog dana kada su počele da piju SOUL stanje  se znatno  poboljšalo, a za nepunih mesec  dana ni jedan jedini put nisu imale napad gušenja. Inhalator više ne koristimo, noćima mirno spavamo, a osim toga sada mesečno uštedimo više hiljada dinara, koje smo ranije  trošili u apotekama za lekove, sredstva potrebna za inhalator,  vitamine i razne preparate za jačanje imuniteta. Kada sva deca  boluju od neke viroze u vrtiću, moja deca su još uvek zdrava. I kojim slučajem da slučajno pokupe neki virus, one to prebole za dan-dva na nogama, umesto nedelju dana u krevetu.

Presrećna sam što sam upoznala SOUL i što smo korisnici ovog proizvoda!

M. Biači

Temerin 05.05.2012

______________________________________________________________________________

Moje ime je Jelena Babić . Još kao devojka, operisala sam kičmu (L-5, S-1). Zbog te operacije, kasnije sam imala dva carska reza.  Godinama posle toga, imala sam ginekološku operaciju materice i jajnika. Veći deo svog života živela sam sa bolovima i redovno koristila antireumatike i miorelaksanse.

Sedam godina pre nego što sam počela da pijem Soul, počele su da mi se javljaju glavobolje, jer se problem sa kičmom popeo do cervikalnog dela i bolovi su bili česti i jaki. 25. decembra 2012. godine, urađena mi je magnetna rezonanca glave, gde je ustanovljeno da imam neresorbovani likvor u malom mozgu  i cistu na pinalnoj žlezdi. Sa tim rezultatima, otišla sam kod svog neurologa, koja mi je još pre MR postavila dijagnozu-migrena i rekla da se sa ovim bolovima moram saživeti, javiti se na kliniku za terapiju bola ili da redovno odlazim na akupunkture. Kao što sam već rekla, pošto sam godinama koristila lekove, moj imuni sistem je počeo da opada, tako da sam sve češće bivala bolesna. Radeći kao zdravstveni radnik, bila sam svakodnevno izložena virusima i nikako nisam mogla da im se oduprem. Jednog dana, ležala sam u kući sa visokom temperaturom i moj dobar prijatelj doneo mi je kutiju Soul-a. Taj dan popila sam 5 kesica i na moje veliko iznenađenje ujutru sam se probudila kao nova. Nastavila sam da ga pijem, jer sam se pre toga informisala o tome šta je u stvari, Soul i shvatila da mi može pomoći i rešiti sve moje probleme. Narednih mesec dana pila sam po tri kesice dnevno, rešila problem usporenog metabolizma, migrenoznih glavobolja, bolova u lumbalnom delu kičme, a u naredna dva meseca, pila sam po dve kesice i primetila sam da su mi se predmenstrualni simptomi drastično ublažili,  bolovi u stomaku u prva tri dana ciklusa potpuno prestali. Sada pijem po jednu kesicu dnevno, osećam se fantastično, ništa me ne boli, kvalitet mog života se poboljšao. Izuzetno sam srećna što je Soul deo mog života. Pijem ga 11 meseci, a za to vreme nisam popila nijednu tabletu protiv bolova, kao ni antibiotik…

Jelena Babić

Novi Sad, 05.02.2014.

_____________________________________________________________________________

“1998. godine  počela sam da primam insulin. Kako je vreme prolazilo, moje zdravlje je bivalo sve lošije. Doktori su mi dijagnostikovali probleme sa očima, osteoporozu, probleme sa pritiskom, bubrezima… Za ovih petnaest godina kako imam zdravstvenih problema pila sam svakojake preparate, ali mi ni  jedan nije pomogao, a onda sam na nagovor zeta kupila SOUL.  Pre poč etka korišćenja uradila sam biohemijsku analizu krvi i rezultati su bili poražavajući. Počela sam da pijem dve kesice dnevno i posle petnaest dana, kada sam potrošila prvu kutiju, ponovo sam uradila analizu krvi i nisam mogla da verujem u ono što čitam. Samo dva parametra su bila blago povećana, dok su svi ostali rezultati bili odlični. Nastavila sam sa korišćenjem SOUL-a  i nadam se da će rezultati biti još bolji.” ,

Danica Kovačević

Sremska Mitrovica 02.11.2013.

______________________________________________________________________________

Od  2000-e  godine  patim  od  alergije  izazvane  ambrozijom.  Svake  godine  u  periodu  cvetanja ambrozije meni bi se pojavili već dobro poznati simptomi, te bi mi curio nos,  kijala bih, grlo me je svrbelo, oči su mi suzile i svrbile, nastalo bi čak i gušenje.. Za gušenje sam dobila pumpicu i doktor mi je rekao da ću za nekoliko godina biti asmatičar.

Kada sam počela da koristim SOUL  baš se završila sezona cvetanja ambrozije, tako sam morala da čekam skoro godinu dana da saznam da li mi deluje, ali nisam odustala od uzimanja.

Prva moja zapažanja nakon korišćenja SOUL-a  su bila sledeće: uveče sam mogla uvek biti duže budna i dan danas mi je potrebno manje sna  a ipak se osećam naspavana. Moji blizanci, kćerkica i sin piju po pola kesice na dan i zahvaljujući SOUL-u  izbegli smo vađenje krajnika kod sina. Krajnici su mu još uvek veliki ali upale nema i to zahvaljujuć i crnom kimu jer on veoma smanjuje upale. Prošle godine kada je stigla sezona cvetanja ambrozije, ja sam tek-tek osetila neke simptome. Tada sam povećala dnevnu dozu i svi moji simptomi su potpuno nestali.

Veoma sam zahvalna svom prijatelju što me je upoznao sa SOUL proizvodom. Smatram da je isto tako i moja  dužnost  da  upoznam što  više  ljudi  sa  ovim fenomenalanim proizvodom,  jer smatram da svako zaslužuje zdravlje i blagostanje!

E. Farago

Temerin 16.05.2012

______________________________________________________________________________

Imam 60 godina. Krajem prošle godine pala sam sa bicikla i pri tome jako udarila levu preponu. Ništa mi se nije slomilo, ali mi je leva noga  jako  otekla. Nisam išla kod lekara, mislila sam da će proći sama od sebe.  Otprilike, nakon dve nedelje noga mi je već tako otekla da   nisam mogla ni da je savijam ni da hodam. I onda mi je sin doneo kutiju SOUL-a.  Objasnio mi je kako se pije i ja sam od tog dana svaki dan popila jednu kesicu sa 2 litre vode. Nakon 10 dana oteklina se smanjila i mogla sam da savijam nogu i da hodam normalno. Od tada redovno pijem SOUL.  Smanjio mi se dugogodišnji visok pritisak i šećer  u krvi. I Subjektivno i fizički se mnogo bolje osećam!

B. Marija

Belo Blato 03.05.2012

______________________________________________________________________________

Od  osnovne  škole  patim  od  alergije, nema  leka  koji  nisam  isprobala  da  bi  se  spasla  muka, ali beznadežno.  Od  pre  5  meseci redovno  pijem SOUL  i mnogo  mi je  lakše.  Imala  sam problema  i sa spavanjem pošto sam veoma osetljiva osoba, veoma brzo i lako se iznerviram i naravno to je uticalo i na moje spavanje. Kratko spavanje stvaralo je konstantni umor  i iscrpljenost. Od kada koristim SOUL i  to  se  promenulo,  redovno  spavam celu noć,   odmornija  sam i energičnija i nisam više toliko osetljiva, tj. živčana.

Puno puta sam imala problema sa tvrdom stolicom. Pošto sam pila jako male količine vode,  sada se i to izmenilo na pozitivno, redovno imam stolicu i organizam mi traži više vode, pa sada popijem i po 2 l vode na dan.

Osećam da je ceo moj oganizam otporniji, jači; na primer cele zime se nisam prehladila i nisam imala grip mada su ostali članovi porodice baš patili od prehlade. A najvažnije od svega je to da nikakave lekove ne koristim od kad pijem SOUL!

I. Šereš

Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________

Baka mi je krajem januara 2012 u 86 godini doživela moždani udar (šlog). Bila je skoro nepokretna  i morali smo koristiti pelene. Nakon popijenih 28 kesica (kutija) SOUL-a  mogla je da se pridigne, sedi i da koristi sobni wc . Posle druge kutije SOUL-a  mogla je da hoda uz tuđu pomoć . Treba da se napomene da joj je lekar smanjio dozu antihipertenzitiva sa 2×1 na 2×1/4 tablete na dan. Pored toga i krvna slika joj se poboljšala.

Natalija

Temerin 14.05.2012

________________________________________________________________________________

„Pre više od pet godina imala sam povredu kičme prilikom pada sa merdevina. Trpela sam konstantne bolove kako u gornjem delu kičme tako i u donjem, a i noge su me bolele prilikom dužeg stajanja. Kada sam čula za Soul, odlučila sam da probam i već posle deset dana od kako ga pijem bolovi su nestali, i imam više energije, nisam umorna ni kada se desi da manje sati spavam!

M. Cvetinov

17.05.2014, Bačka Palanka

_____________________________________________________________________________

Zovem se Osman, imam 39 godina. Soul sam počeo da koristim kao potpuno zdrav  čovek. Pretpostavio sam da neću osetiti neke velike promene, počeo sam da ga koristim radi preventive. Međutim iznenadio sam se. Već sam prvi dan primetio da imam mnogo više energije, kafa  mi ne treba, raspoloženje mi je bolje. Za par dana sam imao snimanje u tv studiju. Najteži deo ovog posla je naučiti tekst od 7-8 strana za emisiju. Za razliku od ranije, ja sam tekst naučio mnogo lakše i brže! Ja sam sada mnogo koncentrisaniji, i mnogo bolje pamtim tekst! To mi mnogo znač i jer mi olakšava posao!

Osman Ahmed

16.05.2014,Beograd

______________________________________________________________________________

Nakon samo prve doze od pola kesice SOUL-a  i nepunih 45 minuta, jaka glavobolja koja me je mučila danima i nedeljama, zbog neispavanosti i nervoze je na moje iznenađenje i oduševljenje nestala. Nakon toga sam počela redovno uzimati svaki dan po jednu kesicu SOUL-a,  i samo nakon 10 dana moje tegobe sa  reumatskim upalnim  procesima  i  bolovima  u  kukovima,  laktovima, kolenima  a  naroč ito šakama su takođe prestale. Moje desni koje su redovno, što zbog paradendoze a što zbog čestih upalnih  procesa krvarile, sada se u znatnoj meri smanjilo ili mogu reći i prestalo.

Genetski takođe  nasleđen  imam  problem  sa  lošom cirkulacijom  i  teškim  nogama,  kao  i bolnim venama, trebalo je samo 2 nedelje da i tu dođe do poboljšanja, tj sanira do te mere da sad mogu hodati duge distance a da pri tom ne osećam ni bolove ni zamor, što je za mene kao bivšeg maratonca od izuzetnog značaja. Osim toga moja energija je znatno povećana, a bol u predelu želudca (nervozan želudac ) je takođe prestao.

M.Siriški

April,2012,  Temerin, Novi Sad Srbija

______________________________________________________________________________

Zadnjih 20 godina sam imao alergiju na polen drveća koji se javljao odmah početkom proleća. U zadnjih par godina sam već morao koristiti i inhalator da bih mogao spavati 2-3 sata noću. Samo nakon 2-3 meseca kako sam počeo da pijem SOUL, uopšte nemam alergiju i ponovo osećam divne mirise proleća a i odlično spavam!

Unazad par godina sam imao problema sa leđima, uglavnom u proleće i jesen javio bi se intenzivni bol, da sam morao nekad primati i inekcije. Korišćenjem SOUL-a,  i te tegobe su nestale!!

R. Lepar

Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________

Moj suprug je imao jaku glavobolju. Pošto je popio kesicu SOUL-a  i čašu vode, samo posle petnaestak minuta glavobolja je potpuno nestala…

Da bi proizvod iskoristila do poslednje kapi, prazne kesice presečem i ostatak SOUL-a  namažem na lice uveče pre spavanja. Od ovoga antioksidanta lice mi je postalo mekano a ujedno imam i dobar piling. Posle nekoliko nedelja redovnog mazanja lice mi je mladoliko, lepo i mekano (isto se to može uraditi i sa rukama).

Žužana T.

Temerin 06.05.2012

______________________________________________________________________________

Imam kćerku od 6 godina, koja je imala tešku upalu krajnika. 3 nedelje je bila bolesna, (nedelju dana bila u zabavištu). Lekar ju je uvek lečio antibioticima, odbijala je hranu, a lekove smo trebali nabaviti iz inostransta. Poslednji put je bila bolesna u decembru  2011, a tada mi zaova dala kutiju SOUL-a. Počela je piti po pola kesice dnevno i pomoglo joj je. Od tada neprestalno pije i vec 5 meseci nije bila bolesna!

K. Gere

Utrine 19.05.2012

______________________________________________________________________________

Imam 54 godina. Od malih nogu sklona sam infekcijama i od vakcine dospela sam u bolnicu. Početkom jula 1988 godine dobila sam alergiju na lek i sunce. 2001-upala pluća, bronchitis, astma, alergija na sve:  penicilin,  dodatke  ishrani,  konzervans,  limuntus, hmelj,  kućne hemikalije,  pesticide  i herbicide (suprug je poljoprivrednik), na cvetajuće biljke i tako se skala menjala svake godine. Bila sam alergična i na povrede, ubode insekata, na dodir nekih biljaka- uvek bi sledila inekcija.

Koristila  sam Aminofilin, Presing, 3 pumpice. Pila sam lekove za pritisak, za holesterol, lekove protiv  Candide albicans (zbog lekova  mi je propala  crevna flora). Kupovala  sam Q10,  Omega 3, Ginko bilobu. Tražila sam prirodne nač ine za izlečenje.

2006- pronašli su zločudni tumor na debelom crevu,  pa sam morala na operaciju. Samo dve godine nakon toga 2008-bruh na rani, pa ponovna operacija, i opet nepune dve godine pa manja operacija na bešiki… i da ne nabrajam dalje!

Od novembra 2011-e godine koristim SOUL.  U dogovoru sa doktoricom postepeno sam ostavljala lekove. Sada pijem samo SOUL i blagi lek za pritisak. Od tada sam bila samo jednom gripozna u februaru prošle godine, i to samo 3 dana. Ranije sam pola plate davala za lekove pa ipak nisam bila zdrava. Zahvaljuući SOUL-u  sada se fantastično osećam!

A. Varga

Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________

Skoro 20 godina sam patila od zatvora i od njegovih posledica. Nema toga šta nisam isprobala da bih rešila ovaj problem. Jako sam brinula  zbog toga jer je moja mama  imala rak  debelog creva  i njen doktor mi je obratio pažnju da idem redovno na godišnje kontrole. Od svoje 30-e, sam to činila jer je postojala velika verovatnoća da ću i ja naslediti sklonost ka ovoj zloćudnoj bolesti.

Kada sam počela da pijem SOUL  sa dosta vode, ovaj problem je nestao. Pored toga imam mnogo više energije, bolje mi je raspoloženje. 6 mesec i koristim SOUL,  prošle nedelje sam uradila krvnu analizu da vidim promene, i krvna slika mi je fenomenalna!!!

M. Biači

Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________

Posle celodnevne vožnje traktora na njivi, hemoroid bi mi uvek krvario. Od kada pijem SOUL,  ovaj problem mi je nestao!Od teškog celodnevnog fizičkog rada svakog jutra su me boleli zglobovi u laktu. Od kada pijem SOULi ovaj problem tj. bolovi su postepeno nestajali.Kao osoba koja je zimogrožljiva uvek bih se zimi utopljavao ekstra ćebadima, sada mi zimi više nije toliko hladno kao ranijih godina i nemam potrebu za ekstra pokrivačima.

Ž. Š. Gobor

Temerin 18.05.2012

______________________________________________________________________________

Kada mi je drugarica preporučila SOUL nisam ni znala kakvu će to blagodet doneti mojoj porodicii meni. Moj mlađi sin još od malena ima problema sa raznim alergijama. Poslednje što mu se dešavalo je da ga jako svrbe  i da mu otiču dlanovi i stopala. Da bi smanjio  tegobe morao  je svaki dan da pije lek–presing. A onda je počeo da pije po jednu kesic u SOUL-a  dnevno i ubrzo je zaboravio i na tegobe i na lekove.

Moja snaha je poslednje tri godine povremeno imala jak bol u predelu stomaka. Nijedan od lekara, koje je posetila, nije postavio dijagnozu, niti je pokušao lečenje. Kada je počela da koristi dve kesice SOUL-a  dnevno, bolovi su nestali. Istovremeno su joj prestale i česte stolice i naduvenost stomaka, koji su bili posledica kandide, a i ekcem je počeo da se povlači. Uz to, bila je opuštenija i manje nervozna i presrećna.

Pre godinu dana ja sam povredila petu.  Mogla sam da hodam vrlo kratko, i to otežano, i morala sam da se često odmaram. Šest meseci sam radila vežbe  i koristila razne terapije, ali je oporavak tekao vrlo sporo. A onda sam počela da pijem SOUL.  Deset dana kasnije mogla sam normalno da hodam, ali ne suviše dugo, da bi vremenom i to ograničenje skoro prestalo. Sem toga, nokti su mi postali čvrsti, kosa manje opada, noge mi ne otiču ni posle dužeg sedenja, niti kada je jako toplo, ne bole me kolena (osteoartritis), manje se umaram, a i herpes je, na moju sreću, prestao da se pojavljuje. I sve to, sa jednom kesic om SOUL-a  dnevno.

M. Avramov

oktobar, Novi Sad

______________________________________________________________________________

Sa “Soul”-om sam se sreo pre skoro godinu dana. Privukla me je poslovna ideja, a sad sam još više uveren da nisam pogrešio kad sam se odlučio da se bavim promocijom “Soul”-a.  A evo i zašto.

Ja sam potpuno zdrav  čovek. Kao dete imao sam žuticu i reumatsku groznicu. Osim toga nisam nikad imao neki bitan zdravstveni problem. To što sam imao blago povišen pritisak (130/90) i krvarenje desni dok perem zube, nisam shvatao ozbiljno.

“Soul” sam počeo da pijem 20.februara 2013.godine. Prvo što sam osetio je bila energija koju do tada nisam imao u toj meri. Primetio sam da manje spavam, a imam dovoljno energije i koncentracije za bilo kakav posao.  Popodnevne dremke su postale nepotrebne. Kada sam u aprilu otišao da dam krv (dobrovoljni sam davalac) izmerili su mi pritisak 120/81. Više od trideset godina nisam imao tako dobar pritisak. I još uvek je takav. U martu sam na času plesa uganuo nogu.  Za oporavak od takve povrede ranije mi je trebalo desetak dana uz mirovanje i obloge. Ovog puta je sve bilo u redu nakon dva dana i to bez bolova i otoka. Četvrti dan od povrede sam ponovo plesao, kao da se ništa nije desilo. U junu su prestale da mi krvare desni kad perem zube.  Pijem svako jutro jednu kesicu “Soul”-a i nisam se za ovih godinu dana ni jednom razboleo, a nisam izbegavao odlaske i druženje sa onima koji su bolesni. Oni koji me dugo nisu videli, kad me sretnu kažu mi da izgledam mnogo mlađe.

Sve je to “posledica” korišćenja “Soul”-a. Ne vidim razlog da ne nastavim da ga pijem dokle god se bude proizvodio.

                                                                                                                                   Zoran Đokić

   Novi Sad 12.02.2014

______________________________________________________________________________

Moj muž se dosta žalio da loše spava, noću je često morao ustati da bi mokrio. Od novembra redovno konzumira  SOUL.  Znam tačno,  10.novembra 2011.  je  počeo  da ga pije, a vec  25. se hvalio da je prespavao noć ! Tako je to radosno rekao, da je bilo lepo ga čuti!

E. Kiš

Temerin 14.05.2012

____________________________________________________________________________

Počeo sam da koristim “SOUL” pre mesec i po dana, najviše zbog problema sa povišenim holesterolom i sa hemoroidima.

  1. marta 2014. sam uradio analizu krvi i sutradan sam krenuo sa korišćenjem proizvoda (uradiću kontrolne analize posle 6 meseci – da uporedim rezultate). Osetio sam da imam mnogo više energije, rešio sam da testiram ovaj efekat: nakon dvoipomesečne pauze počeo sam ponovo da treniram (od sredine decembra do kraja februara nisam bio fizički aktivan), pa je logično da se očekuje upala mišića posle prvog treninga! Ispio sam kesic u SOUL-a pre treninga, i onda sam MAXIMALNIM intenzitetom puna dva sata trenirao. STVARNO se nisam štedeo! Efekat je bio zapanjujuć i – ne samo da nisam bio iscrpljen posle treninga, nego nisam ni upalu mišića imao… ponovio sam nekoliko puta ovaj proces (dva puta nedeljno sam trenirao, a onda sam počeo i tri puta nedeljno) i svaki put je rezultat bio isti!

Ovog vikenda (juče i prekjuče, 26. i 27.04.2014.) sam bio na planinarenju na Fruškoj gori, na planinarskom maratonu. U dva dana sam prešao stazu od preko 90 kilometara (!) Ispio sam 2 kesic e SOUL-a  prvog dana, i još dve drugog dana, i na  cilju sam pretrčao poslednjih 200 metara i igrao kazačok .

Muku sam mučio i sa žuljevima, jutros sam jednu kesic u SOUL-a  namazao na stopala i žuljeve i razmazao sam po listovima nogu, evo sada (21h) žuljeva više NEMA (ostale su samo crvenkaste fleke na mestu gde su bili žuljevi… ovo je NEVEROVATNO!), a listovi me osetno manje bole (mišići su SUPER, nisu pod upalom, samo su tetive još uvek upaljene, ali verujem da ć e i to za dan-dva da se sanira). Još jedan pozitivan efekat: moje je lice jako osetljivo, i nakon umivanja je koža  TOLIKO suva,  da se ljuspa i ispucava. GODINAMA sam koristio razne kreme za lice (što dnevne, što noćne), pa posle određenog vremena one prestanu da deluju (zasiti se lice, valjda). Jutros sam nakon umivanja namazao samo SOUL, i lice je celog dana sveže i zategnuto, bez ispucalih tragova i bez ljuspanja!

Ivica Ignjatović

Beograd 28.04.2014

_____________________________________________________________________________

Imamo unuku Kristinu koja je jedne večeri, kako to biva, skoknula u naš krevet da prespava. Te noći  me probudio neki podmukli zvuk, naša Kristina je spavajući neprestalno kašljala. Rekao sam mojoj Ani da je probudi i dotle otišao po kašikicu i SOUL.  Dali smo joj jednu supenu kašiku SOUL-a,  i bukvalno za minut je zaspala a do ujutru ni jednom nije zakašljala. Od tad Kristina pije svaki dan po pola kesic e SOUL-a,  a ponekad i celu, kad ide na trening tenisa.

Milan P.

Kisač , 07.04.2013

____________________________________________________________________________

Moje iskustvo nakon 20 dana koršćenjem preparata SOUL  su sledeća: već posle treće kesice SOUL-a bolovi u  nogama,  pritisak u  krvnim sudovima nogu  koji je  bio nepodnošljiv  i konstantan  umor, neverovatan, ali su nestali, tako da se svakim danom osećam sve bolje i bolje. Zatim cirkulacija je vidno bolja, jer me više ne probudi svake noć i bol u desnoj ruci izazvana trnjenjem, a samim tim se osetno poboljšala i mikrocirkulacija. I kvalitet sna je neuporedivo bolji s obzirom da 3-4 godine ni sa jednim sredstvom za spavanje nisam mogla postići čak ni 3 sata kontinuiranog sna. Za sada pijem jednu kesic u dnevno.

R. Vidicki

Novi Sad 30.04.2012

______________________________________________________________________________

Prvo što sam osetio je da je SOUL savršen, bila je to moja neizdržljiva glavobolja koja me je uverila u to jer sam ga prvi put tada popio, i samo nakon 45min bolovi su nestali, što inače nisam mogao postići ni sa 3 Analgina dnevno. Koristim ga 15 dana i više ujutro ne uzimam Diclofenac i Analgin, jer bez toga nisam mogao da ustanem iz kreveta. Pritisak mi se sveo na normalne vrednosti, mada još uvek koristim redovnu terapiju za visok krvni pritisak, SOUL  je za 15 dana sveo moj inače jako visok pritisak na 120/80.  Nivo šećera u  krvi je  stabilizovan, mada imam hiperglycemiu. Pijem dve kesic e SOUL-a dnevno i prezadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem.

B. Vidicki

Novi Sad 30.04.2012

______________________________________________________________________________

Ujutru kada ustanem i popijem SOUL,  za minut sam razbuđen, imam više energije i ceo dan sam aktivniji no što sam bio ranije. Imam više strpljenja sa porodicom, i sa malim sinom mogu mnogo više da se igram. Od svoje druge godine sam grickao nokte (do 30-te). Nisam znao zašto, i sve sam učinio da bi prestao, ali neuspešno. Posle korišćenja SOUL-a  sam za dve nedelje primetio da to više ne radim. Pošto sam pušač  često bi me ujutro davio taj duboki pušački kašalj, medjutim i to je korišćenjem SOUL-a  nestalo za 2 dana.

Supruga je imala problema sa varenjem posle porođaja i jako joj je opadala kosa.  Samo posle nedelju dana korišćenja SOUL-a,  stolica se regulisala i posle otprilike dva mesec a smo primetili da joj više ni kosa  nije opadala.  I ona ima više energije i pošto su problemi u crevima rešeni, ona je stabilnija i uravnotežnija, time ima više smeha i dobrog raspoloženja u porodic i nego problema i svađe. Moj sin od 6 godina isto pije ujutru pola kesic e SOUL-a  pre obdaništa, i on je sam shvatio da se lakše razbudi i da mu je lepši dan u zabavištu.  Svako jutro to mu je prvo što traži “Čarobni napitak”, a iz zabavišta ne izostaje jer cele zime nije bio bolestan.

Š. Varga

Temerin 20.05.2012

_____________________________________________________________________________

Imam 45 godina, do nedavno nisam imao zdravstvenih problema, osim poneke kratkotrajne prehlade, glavobolje i par uganuća zglobova u ranim dvadesetim godinama. Sve u svemu, zdravlje za poželeti. Početkom maja prošle godine sam se probudio sa bolom i otokom u skočnim zglobovima. Pomislio sam da sam se nešto preforsirao predhodnih dana i nisam pridavao tome veći značaj. Sigurno će proći za koji dan, pomislio sam. Međutim, kako je vreme prolazilo bol se intevizirala i otok se uvećao, pa sam potegao za lekovima za bolove, a u međuvremenu i posetio i izabranog lekara opšte prakse, koji me je uputio u labaratoriju, radi analiza krvi i urina. Svi dobijeni rezultati su bili u redu, a meni je bilo sve lošije. Da bi funkc ionisao morao sam da pijem i više puta dnevno lekove za bolove: analgin, diclofenac duo  i sl.  Bol bi se  smanjila,  ali nije  nestala,  a  otok je i dalje bio  prisutan.  Krenuo  sam na dalje specijalističke preglede, fizijatrija i reumatologija. U međuvremenu  bol se proširila  na zglobove srednjeg prsta stopala i ručne zglobove. Svi simptomi su vukli na Reumatoidni artritis, neki oblik, nešto što za šta ne postoji lek za izlečenje, nego samo za blago saniranje problema.

Nakon rendgenskog snimanja, postavljena mi je dijagnoza: degerativno oštećenje hrskavičnog dela oba skočna zgloba. Obilazak doktora je trajao 3 meseca, došlo se do uzroka, ali i ne i do rešenja. I dalje sam pio lekove za bolove.

Krajem avgusta sam se susreo sa Soul-om i počeo da ga konzumiram, po jednu kesicu dnevno, natašte. Posle 30-tak dana primetio sam nešto čudno, moj bol u zglobovima je nestao, a i otok  se izgubio. Zauzet raznim poslovima nisam ni primetio da sam usput nešto izgubio: zdravstveni problem koji me je jako opterećivao i fizički i psihički.

Jako sam srećan što sam tako brzo rešio svoj problem i što se tu našao Soul.

                                                                                                        Siniša K.

Novi Sad, 07.02.2013.

________________________________________________________________________

Godine 2005 moj život se promenio.

U  saobraćajnoj  nesreći sam slomio  vrat,  C7. Nakon uspešne operacije i   UGRADNJE   dve titanijumske šipke i osam šrafova na kičmi, bio  sam  na  jakim  lekovima protiv bolova poput morfijuma I Oxyicontin, kasnije Percocet i Tylenor4, tabletama za spavanje i mnogim drugim lekovima za smanjenje upala. Istina je da nijedan od njih nije smanjio bol ili upalne procese. Sve što su uradili je da sam u glavi osećao otupelost i osećao sam se kao ukomiran većinu vremena. To je bilo živi pakao, godinama sam živeo sa hroničnim bolom. Nedavno  mi  je  jedan  prijatelj  preporučio, da pokušam sa RAIN-ovim proizvodom, SOUL antioksidansom, i antiinflamatornim super hranljivim nutrijentom.

Ja sam oduvek uzimao najkvalitetnije vitamine,minerale i to vreme sam pio Goji sok ali bez nekih korisnih efekata na moje zdravlje uopšte, pa sam odluč io da pokušam SOUL.

Počeo sam sa 3 paketa SOUL-a  svakog dana. Prva stvar koju sam primetio, moj rad creva  postala su redovna, počeo sam i da na prirodan način zaspim u ranim večernjim satima. Spavao sam preko noći i probudio bi se ujutro potpuno svež. I za sve ovo bi vredelo da se uzmima SOUL  zauvek, međutim promene su i dalje išle na bolje. U roku od oko 3 mesec a sve upale su nestale iz mog gornjeg dela tela (rame  i vrat). Bol sa kojom sam živeo preko 6 godina, od moje nesreće , smanjilo se za 90 odsto. Konačno sam bio u stanju da pokrećem glavu u stranu i dalje natrag i napred.

Nisam mogao da verujem šta sam doživeo sa ovim proizvodom. Izgubio sam oko 27 kilograma, i učlanio sam se u teretanu. Moj prvi trening je bio svega 5 minuta na traci, i mislilo sam da ću umreti. U starosti od 50 godina, sada sam u stanju da trčim sat i vozim bicikl sat, i ja se osećam kao da imam 20 godina. Ovog meseca sam bilo na Bledu, Sloveniji, i sa mojim prijateljima sam se popeo na planinu da bi videli prelepi vodopad. Bio sam najstariji u grupi, a ipak sam trčao sve do vrha oko 6 km i nazad dole, bez ikakvog ozbiljnog bola osim kratkog daha.

Uzgred, ovo je slika sa putovanja na Bledu,

 Da li SOUL antioksidansi i resveratrol održavaju vaše telo mladim? Odgovor je DA, nabolje da verujute, vidite moju ženu ona je samo godinu dana mlađa od mene. Dame i gospodo, možete da izgledate mlađe i da se osećate bolje…. Pijte SOUL svaki dan!

 

Attila K.

Kanada, 2012